Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karakter generálás

2008.02.27

 

 
Ha sikeresen be tudtál lépni a serverre, akkor a karakter választó képernyőn találod magad, itt tudod kiválasztani a már létező karaktereke, illetve újakat generálni. Új karakter készítéséhez kattints a "Create" gombra jobb alul!
 
Karakter neve
 

A következő képernyőn meg kell adnod a karaktered nevét.

A név 16 karakterből állhat, számokat és betűket is tartalmazhat. A karakter neve nem egyezhet meg már a játékban szereplő más karakterek, NPC-k, tárgyak nevével. Egyes nevek sérthetik a serverek szabályzatát, ezért előbb tájékozódj azokról.

Faj és kaszt
 

A karakter név alatt adhatod meg a fajt és a kasztot (Race és Class). 5 választható faj található a játékban: Ember, Elf, Sötét Elf, Ork és Törpe (Human, Elf, Dark Elf, Orc, és Dwarf).

A faj választása után válaszd ki a kasztodat is, ez fogja befolyásolni karaktered későbbi fejlődését. Két kaszt közül választhatsz: harcos és mágus (fighter és mystic), kivéve a törpéket, ők csak harcos kasztúak lehetnek (további infók csak később lesznek elérhetőek magyarul :P).

 
Karakter megjelenése
 

A faj és kaszt választása után változtathatod karaktered nemét és külalakját is.

Lehetsz férfi vagy nő, de a különbség nem mutatkozik meg a karakterek képességeiben csak külalakban. Továbbá választhatsz pár frizura, arc és hajszín közül.

 
   
Kattints a "Create Character" gombra a karakter véglegesítéséhez. Ezután visszakerülsz a karakterválasztó képernyőre, ahol a karaktert kiválasztva máris beléphetsz a Lineage II világába.
   
 
Tudásfája:

  • átalakult skill listák
  • C5-ös kasztváltók
Kezdőknek:

  • rövidítések a játékban.
 


 

A mappában található képek előnézete Lineage 2

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagykanizsa

(brood32, 2009.12.15 13:25)

helló most ez komoly hogy leírjátok
mind 1 vki biztos nem tudja de ha vmi figyel még ha kezdő is akkor is meg tudja csinálni :)
persze jobb esetbe